PARYKKER TIL PATIENTER

ER DU PATIENT OG MISTER HÅRET PÅ GRUND AF KEMO – ELLER HAR DU EN SYGDOM SOM GØR AT DU HAR VARIGT HÅRTAB?

Skal du i gang med en behandling mod kræft, der betyder, at du mister dit hår

eller har du fået konstateret et varigt hårtab?

VI HJÆLPER DIG

Kontakt ITURI for en snak om dine muligheder, så vi kan vejlede dig hen imod en hårløsning, der matcher dine ønsker og dit behov.

VÆLG DIN PARYK I TRYGGE OMGIVELSER

Når du prøver paryk hos ITURI, ønsker vi du skal føle dig godt tilpas og du kan derfor selv vælge hvor du ønsker at sidde. Vi har også privat prøverum hvor du kan prøve forskellige parykker, uden at nogen forstyrrer.

Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

ITURI kan imødekomme stort set alle ønsker til frisure og farve. Vores lager er ikke stort, så det er vigtigt inden du kommer at du beskriver dine ønsker meget detaljeret og evt. sender billeder til os af det du ønsker at se på. Vi samarbejder med Toftild Alternativt Hår som sender et bredt udvalg til os af standardparykker der dækker alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægts parykker. Toftild har parykker i forskellige størrelser, i fiber og ægte hår – til både damer og herrer. Så alt er muligt i vores samarbejde med Toftild.

PARYKKER I ÆGTE HÅR OG FIBER

Hos ITURI finder du parykker i alle varianter, kvaliteter og prisklasser fra cirka kr. 3.800,-. Vi tilbyder flere kollektioner af parykker, både i fiber og ægte hår. Parykkerne findes i mange forskellige modeller, farver, længder og frisurer, der let kan tilklippes, så parykken passer til dig.

Hos ITURI gør meget ud af tilklipningen og sætter rigtig god tid af. Vi arbejder kun med de bedste parykløsninger.

PRISER & DEPOSITUM

Det kræver tålmodighed at finde den rigtige paryk. Her hos ITURI ønsker vi at du skal få det bedste resultat med ud af døren og derfor slipper vi dig ikke før vi har løst opgaven. Vi beder om forståelse for at vi tager et depositum på DKK 700,- ved første konsultation, som selvfølgelig bliver fratrukket den endelig pris på den paryk du måtte have erhvervet dig. Depositumet betales ikke tilbage hvis du derimod ønsker at benytte en anden løsning end den vi tilbyder hos ITURI.

Vi tager imod rekvisitioner.

Hvis du vil vide mere om Toftild Alternativt Hår så klik her