BETINGELSER

b på www.ituri.dk

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med ITURI imagine ApS, før De har modtaget en ordrebekræftelse.

ITURI imagine ApS opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

 

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, eksklusiv Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for valutaændringer, Force Majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

 

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen.

 

Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, hvis varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker salgsværdien.

Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for returfragten.

Hvis du har købt en vare i ITURIs webshop, har du ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til ITURI imagine ApS senest 14 dage efter, du har modtaget den.
Du kan returnere varen til ITURI imagine ApS ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Du kan også møde fysisk op på vores adresse og returnere varen der, eller returnere varen med post.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, bedes du returnere varen i original emballage, da manglende original emballage kan medføre, at salgsværdien forringes, hvorved man ikke kan betragte varen som returneret i væsentlig samme stand og mængde. Vedlæg venligst faktura.

Varen sendes til:

ITURI imagine ApS
Ravnsborggade 5
2200 København N
Danmark

Ved fortrydelse af købet vil pengene blive indsat på din bankkonto. Du bedes derfor oplyse dit reg.nr. og konto nr. på din bank. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

 

Afbestilling

Ønsker du at annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde, som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved kontakte os ved at sende en mail til webshop@ituri.dk mærket “Afbestilling varekøb i webshop”. Her bedes du oplyse bestillingstidspunkt samt ordrenummer. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten ” Afbestilling!” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

Betaling

Betalingen kan ske med følgende betalingskort:
– Dankort
– Visa Dankort
– Mastercard

Betalingen trækkes ikke før varen er afsendt med undtagelse af betaling for kurser hvor betaling sker straks efter vi modtager købet af din plads.

Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

 

Reklamationsret

Der ydes 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos ITURI imagine ApS.
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles ITURI imagine ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Du opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen.

 

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til ITURI imagine ApS skal være forsvarligt indpakket. ITURI imagine ApS anbefaler, at varen returneres via PostNord, og varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til ITURI imagine ApS. Yderligere har du mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Er du i tvivl

Hvis du i øvrigt har spørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter ITURI imagine ApS på tlf. 28182888.