KURSUS I AIRBRUSH

ITURI afholder jævnligt kurser inden for KETT COSMETICS AIRBRUSHING. I er velkomne til at kontakte os, hvis I er en gruppe, der ønsker et bestemt kursus i airbrush på et specifikt tidspunkt. Så skræddersyr vi også forløb efter jeres behov.

KETT COSMETICS AIRBRUSHING

ITURI tilbyder kurser i Kett Cosmetics airbrushing til professionelle makeupartister, og vi er de eneste godkendte undervisere af Kett Cosmetics i Danmark. Derudover har vi et tæt samarbejde med Sheila McKenna – ejer og grundlægger af Kett Cosmetics, som kommer til Danmark ca. en gang om året for at udbyde kurser i fx Advanced, Tattoo Coverage eller andre af Ketts kurser, der normalt kun afholdes i USA.

KETT COSMETICS AIRBRUSHING / LEVEL 1

er til dig, der:

 • endnu aldrig har arbejdet med airbrushing
 • har et begrænset kendskab til den svære kunst
 • gerne vil lære Kett Kosmetics’ unikke airbrushingteknik at kende

På Kett Cosmetics airbrushing / Level 1 fokuserer vi på de grundlæggende teknikker. Kurset er baseret på praktisk træning på papir, dig selv og andre kursusdeltagere, så du får masser af hands on-erfaring og bliver helt tryg ved at arbejde med airbrushen. Målet er, at du efter endt kursus trygt kan gå ud i verden og airbrushe videre og give dig i kast med skønmakeup, brudemakeup, film og TV, acnehud, pigmentpletter, herremakeup osv.

 • grundlæggende teknikker
 • vedligeholdelse og rengøring af pistolen
 • foundation og farvematch
 • contour
 • highlights og skygger
 • blush

KETT COSMETICS AIRBRUSHING / LEVEL 2

er til dig, der:

 • gerne vil lære endnu mere om airbrushing
 • har et godt kendskab til den svære kunst og bruger en airbrush
 • gerne vil lære Kett Kosmetics’ unikke advanced airbrushingteknik at kende

På Kett Cosmetics airbrushing / Level 2 fokuserer vi på en fuldstændig airbrush kontrol. Basale færdigheder er et krav for at deltage på dette advanced kursus. Kurset er baseret på fin detaljeret arbejde på øjne, og at kreere 3 dimentionelle ansigter på papir. Det er udvidet praktisk træning på papir, dig selv og andre kursusdeltagere, så du får masser af hands on-erfaring. Målet er, at du efter endt kursus trygt kan gå ud i verden og airbrushe videre og give dig i kast med at lave en fuld makeup som lægger sig smukt på huden og perfekt til HD TV.

 • Fine detaljerede teknikker
 • 3D indskygning
 • Øjnskygge design
 • Flere lags teknikker

KETT COSMETICS TATOO COVER /LEV 3           

På tatoo cover / Level 3 fokuserer vi på farveteori og hvordan du via den kan dække tatoveringer. Vi arbejder med hydro proof make-up og lærer nye teknikker, som får 3D effekt frem i huden.

 • Farveteori, farve matching
 • Camouflage og naturligt udtryk på huden inkl. fregner
airbrush tatoo
airbrush tatovering

BOOK DIN PLADS PÅ ET KURSUS VED AT RINGE PÅ 28182888 EL. SEND EN MAIL TIL KURSUS@ITURI.DK

KOMMENDE KURSER : Airbrush lev. 1 Torsdag d. 19 April 2018 kl. 10 – 16

PRIS

Et kursus i airbrush koster 1.800 kroner ekskl. moms, og prisen inkluderer te, kaffe, vand og frugt. Kurset varer 4 timer.  Der vil 6 deltagere pr. kursus, vi stiller alt kursusmateriale (inkl. airbrush) til rådighed for alle deltagere, og ved deltagelse vil der være mulighed for at købe Kett Cosmetics airbrush samt produkter til en særdeles favorabel pris på dagen. Kursus aflyses hvis der er færre end 2 tilmeldt.

Individuelt kursus i airbrush 

Det koster 3.200 kroner ekskl. moms og prisen inkluderer te, kaffe, vand. Kurset varer ca. 3 timer. vi stiller alt kursusmateriale (inkl. airbrush) til rådighed for dig og ved deltagelse vil der være mulighed for at købe Kett Cosmetics airbrush samt produkter til en særdeles favorabel pris på dagen. Ønsker du et individuelt kursus så kontakt Pernille Ituri på pernille@ituri.dk eller på tlf 28182888 så kan i sammen finde en dag der passer dig og få indrettet kurset så det passer perfekt til dine behov.

UDTALELSER

“Jeg har arbejdet i MUA-branchen i 19 år til dags dato og fik i foråret 2014 endelig taget mig sammen til at melde mig til et Kett-kursus hos ITURI og team. Det har i den grad rustet mig til en tid med airbrush! Det er simpelthen det sødeste og mest professionelle team, og ikke mindst rammerne er i top og up to date. Deltagere fra nær og fjern og udenlands gav kurset det her superinnovative, arbejdsomme og professionelle islæt. Det var en givende, spændende og ikke mindst effektiv dag, og jeg kommer gerne igen for nye input og vinkler på Ketts produkter og kunnen. Jeg kan på det varmeste anbefale at melde sig på et Kett-kursus hos ITURI. Ketts produkter er nemme at arbejde med – både de vand- og oliebaserede. De har, når de bruges korrekt, en fantastisk dækkeevne. Mine kunder udtrykker, at det føles let og ikke mindst åndbart i brug, og det gør hele forskellen fra andre produkter/mærker!”
Camilla Hentze Jørgensen

“Jeg elsker at arbejde med Kett Cosmetics! Så simpelt er det. Jeg arbejder mest med Hydro Foundation, som er et fantastisk produkt, da det ser så naturligt ud, samtidig med at det dækker, som det skal. Mine kunder er af samme grund også meget glade for produktet. Jeg har lært den specielle Kett airbrushingteknik at kende på flere af ITURIs Kett-kurser, og både undervisere og omgivelser er professionelle til fingerspidserne. Jeg vil til enhver tid derfor anbefale Ketts produkter og ITURIs Kett-kurser.”
Maria Østergaard Nielsen

HVAD ER KETT COSMETICS

 • Kett Cosmetics er et udpræget PRO-produkt og det eneste airbrushsystem i verden, der er udviklet af makeupartister til makeupartister.
 • Kett Cosmetics er makeup for the digital age. Det er HD-makeup og derfor uhyre velegnet til optagelser i HD-format, hvilket det også oprindeligt er udviklet til. Bl.a. derfor bruger både DR og TV 2 Kett Cosmetics.
 • Kett Cosmetics bruger en speciel airbrushingteknik, hvor makeuppen påføres med strøg – og ikke i cirkulære bevægelser – for et finere og mere naturligt resultat.
 • Makeuppen fra Kett Cosmetics er højtdækkende, og med den rigtige teknik bruges der kun ca. 10 dråber til et ansigt.
 • Kett Cosmetics er skabt med omtanke. Produkterne er parfume- og parabenefri, veganske og er desuden aldrig blevet testet på dyr.
 • Kett Cosmetics makeup er vandbaseret og uden silikone, ligesom de indeholder plejende ingredienser for huden.
 • Makeup fra Kett Cosmetics kan påføres med airbrushingpistolen, men også med både fingre, svampe og pensler, hvilket altid sikrer et optimalt og ensartet resultat.

KØB DIT KURSUS I SHOPPEN

Hvis der ikke er noget som passer dig så skriv til mig på pernille@ituri.dk så finder vi ud af det.