TEATEROPGAVER

ITURI er specialist inden for hår, makeup og parykker til teater og andre sceneproduktioner.

Vi har i en årrække arbejdet bag kulisserne i samarbejde med scenografer, instruktører og andre kreative kræfter og har været ansvarlige for udførelsen af hår og makeup på et hav af produktioner, fx Ørkenens Sønner, Zirkus Nemo, Grease, Shrek – The Musical, Crazy Christmas Cabaret og Cirkusrevyen samt forestillinger på bl.a. Nørrebro Teater, Betty Nansen Teatret, Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Grønnegårds Teatret.

ITURIs dygtige team tilbyder del- og helhedsløsninger på alle typer af produktioner, og intet er for stort eller for småt. Vi kan levere alt fra en enkelt konsultation, den komplette pakke til en forestilling eller gøre skuespillere selvkørende ved at instruere dem i at ordne deres eget hår og makeup.

Vi kreerer med glæde parykker til jeres forestilling eller produktion, men vi transformerer også gerne eksisterende parykker.

Hos ITURI har vi vores eget parykværksted, hvor vi sælger, klipper, styler, farver og bygger parykker til vidt forskellige roller, karakterer og typer.

Herudover skræddersyr vi skæg, barter og øjenbryn og tamburerer parykker, så de passer perfekt og ligner den ægte vare.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en professionel konsultation eller et uforpligtende tilbud.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af de produktioner Ituri Imagine har været inde over.

Titel

Go to Top